Mobilen er vores mantra!

Zumotools forsyner kommuner, virksomheder og butikker med kosteffektive SMS- og QR-kode løsninger, der skaber direkte kommunikation, dialog og mersalg via mobilen!

Om Zumotools

Mobiltelefonen og de muligheder den tilbyder er omdrejningspunkt for alt hvad vi laver! Med vores services og løsninger er vores kunder til stede præcist, der hvor deres kunder færdes  – nemlig på mobilen!

Vi lever af at forsyne virksomheder, butikker og kommuner med SMS og QR kode løsninger til attraktive priser, og skaber direkte kommunikation, dialog og mersalg via mobilen. Vi anser iPhones og andre smartphones som værende kraftfulde og dynamiske redskaber, der er af afgørende betydning for den måde kommuner, virksomheder og butikker kommunikere med deres kunder, borgere o.l. Derfor tilbyder Zumotools udover SMS og QR koder også andre professionelle mobilløsninger med indhold der kommunikere, informere og involverer kunder, brugere og borgere direkte på mobilen.

Baggrunden for Zumotools

Personerne bag Zumotools har samlet over 25 års erfaring indenfor digital marketing og detailhandel. Vi har erfaring inden for både salg og indkøb af digitale løsninger. Virksomheden opstod fordi markedet for digital kommunikation trængte til konkurrence. Vores tilgang er – det må kunne gøres bedre og billigere! Det er grundlaget for Zumotools. Vi forbedre din virksomheds kommunikation gennem kvalitetsprodukter, systemer og løsninger til priser, hvor alle kan være med.

God kundeservice

Sublim kundeservice og hurtig svartid skaber succes.
I en tid hvor andre skære ned og effektivisere deres kundeservice går Zumotools andre veje. Vi holder fast i den traditionelle kundeservice, hvor vores kunder telefonisk kan kontakte os for hjælp, sparring og rådgivning. Dette ganske enkelt fordi det skaber tryghed, og et hurtigt svar reducere vores kunders omkostninger.

Vi taler dansk

Hos Zumotools taler vi dansk, engelsk og tysk. Vi kalder en spade for en spade, så alle forstår, hvad vi siger.

Vi vender hurtigt tilbage

Måske kan vi ikke altid svare på dit spørgsmål. Men du kan være sikker på, at vi vender hurtigt tilbage med et svar.

Vi møder dig med et smil

Vores kunder er det vigtigste i verden. Derfor møder vi vores kunder med et smil.

Vi er dynamiske

Hos Zumotools får du ikke langsom tankskibs mentalitet, hvor  gode idéer dør i lange processor og kedelige strukturer.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere…

Udfyld felterne med dine kontakt informationer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Virksomhed (skal udfyldes)

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon nummer (skal udfyldes)